Welkom.Massage.Pedicure.Reflexzônetherapie.Cursussen.Nieuws.Alg. Informatie.

K.V.K. 27143918 BTW nr. NL0873.27.028.B.01 Lid van: VNRT, RBCZ, ProVoet, N.A.Z.  

Zwangerschap voet reflexzônetherapie

Tijdens de zwangerschap kunnen er allerlei klachten optreden die heel goed met reflexzônetherapie zijn te behandelen.

 

Denk daarbij o.a. aan :

 

Het kan ook worden toegepast als de vliezen al zijn gebroken om de bevalling goed op gang te helpen. Bij een postnatale depressie kan de reflexzônetherapie zeer waardevol zijn. Regelmatig je voeten laten masseren, ook na de bevalling, kan een goede hulp blijken te zijn bij het voorkomen van b.v. borstontsteking. Je weerstand wordt verhoogt waardoor je minder snel vatbaar bent en je zal je weer vitaal voelen. Zeker in deze periode met zulke grote schommelingen van de hormonen is het goed om hier aandacht aan te besteden.

Baby’s vinden het over het algemeen heerlijk om gemasseerd te worden! Bij darmkrampjes b.v. is dit een goede hulp.

Ook het doorbreken van de tandjes zal minder onplezierig worden met voetmassage. Tijdens de behandeling zal ik hierover vertellen en je de grepen leren, zodat je het zelf bij je kindje kan toepassen.

Reflexzônemassage tijdens de zwangerschap is vooral zo fijn omdat het non-toxisch is. Het is een holistische benadering van de mens. Vooral gericht op ontspanning en herstellen van een natuurlijk evenwicht.

Ik adviseer je om dit ook te bespreken met je verloskundige. Indien gewenst neem ik zelf contact op om het één en ander goed te laten verlopen. De zwangerschap, bevalling en de tijd erna zijn grote gebeurtenissen in een mensenleven. Het is fijn om in deze periode gericht te zijn op gezondheid en welbevinden. De reflexzônemassage kan daar een grote rol in spelen.

Kortere behandelingen zijn mogelijk en het tarief wordt dan in overleg bepaalt.

 

Behandeling uitsluitend op afspraak : 079 341 16 50

*Klik hier voor de tarieven

 

Voor verdere inlichtingen met betrekking tot reflexzônetherapie tijdens de zwangerschap kunt u zich wenden tot mijn docente Marjo de Vos van Rooy (marjodevos@hetnet.nl)